Η εταιρεία BROKERS TEAM δημιουργήθηκε από τον πτυχιούχο λογιστικής ,ασφαλιστικό σύμβουλο και συντονιστή ασφαλιστικών συμβούλων Χρήστο Παπαθανασίου με σκοπό την  υπεύθυνη παροχή  ασφαλιστικών υπηρεσιών.

Η εταιρεία στεγάζεται στην καρδιά της μεγαλύτερης βιομηχανικής ζώνης στην Ελλάδα, στο Σχηματάρι Βοιωτίας.Τα γραφεία μας είναι εύκολα προσβάσιμα γιατί βρίσκονται  ανάμεσα στις τοπικές τράπεζες και τα ΕΛΤΑ με ιδιωτικό χώρο parking για τους πελάτες μας.

Στόχος της ιστοσελίδας είναι να προτείνουμε οικονομικές και αξιόπιστες ασφαλιστικές λύσεις  για τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας, τόσο στο υπάρχον πελατολόγιό μας όσο και σε νέους πελάτες σε πανελλαδική κλίμακα. Το ανθρώπινο δυναμικό της Brokers Team αποτελείται από ανθρώπους με εμπειρία στην ασφαλιστική αγορά που έχουν την δυνατότητα να βρουν την ασφαλιστική λύση που σας ταιριάζει καλύτερα, επιλέγοντας μέσα από τις πιο αναγνωρισμένες και αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες της ελληνικής ασφαλστικής αγοράς.

Είτε αναζητείτε ασφάλεια αυτοκινήτου, είτε ασφάλεια φορτηγού ή ταξί, είτε ψάχνετε την καλύτερηα ασφάλεια κατοικίας, οι άνθρωποι της Brokers Team μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε την καλύτερη λύση.

Γιατί δίπλα μας, είσαι ασφαλής !